Styrketræning

Printer venlig version

TEAM DANMARKs styrketræningsrum 

Åbningstider
Mandag - torsdag kl. 07.30-21.45*
Fredag kl. 07.30-19.45
Lørdag og søndag kl. 08.00-17.15

* AARHUS UDØVERE har ikke adgang fra mandag til torsdag i tidsrummet 17.00 - 19.00 (Primetime)  

Kontrolleret adgang
For at få adgang til styrketræningsrummene, skal udøverne have en personlig adgangsbrik. Den personlige adgangsbrik udleveres og administreres af Elite Idræt Aarhus.
Udøvere skal være Team Danmark udøver, tilknyttet Aarhus Elite eller såkaldt "Aarhus-udøver" for at få udstedt en adgangsbrik. Betaling og registrering foregår online og gennem netbank.
Der betales desuden et depositum for adgangsbrikken på 250 kr. 

Der gives normalt ikke personlige adgangsbrikker til udøvere under 17 år. Eliteudøvere mellem 15 og 17 år (talentudvikling) kan få adgang til lokalet, når de er sammen med og under ledelse af en ansvarlig og adgangsgodkendt træner.

Medlemsskab
Medlemskab til Team Danmarks vægttræningscenter i Aarhus løber et år af gangen, og udløber d. 31. august. Man skal løbende ansøge om forlængelse af medlemskab.

Bestillingsformular af adgangsbrik til styrketræningsrummet på Atletion 
Bestillingsformular af adgangsbrik til styrkerummet i Vejlby-Risskov (OBS. kun ESAA-elever)

Medbring brikken til hver træning
Alle, der er i styrketrænings- og kredsløbsrummet skal være indehavere af en elektronisk brik. Brikken skal medbringes til hver træning, både for at kunne komme ind i styrketrænings- og kredsløbsrummet, og for at kunne fremvise den ved den regelmæssige kontrol. 

Glemt brik og misbrug
Hvis brikken glemmes, må træningen som udgangspunkt ikke udføres.

Trænes der i lokalerne uden at have fået udstedt en elektronisk brik, bortvises udøveren og må omgående forlade lokalet.

"Udlånes"  brikken til en anden person eller lukkes ikke-godkendte personer ind i lokalet, bliver udøveren indberettet til TEAM DANMARK og adgangsbrikken inddrages første gang i 1 måned - efterfølgende gange i 6 måneder.

Trænes der i "TD"-hold eller -samlinger skal udøveren være ifølge en adgangsgodkendt træner, der er ansvarlig for, at alle de aktive i gruppen har det aftalte/godkendte niveau, da adgangsbrikken ellers kan blive annulleret.

Returnering af brik og depositum

Brik samt kontonummer fremsendes til eller afleveres fysisk på Eliteidræt Aahus´ kontor på Atletions 2. Sal, hvorefter depositummet på 250 kr. returneres.