Styrketræning

Printer venlig version

TEAM DANMARKs styrketræningsrum i Atletion
Medlemskab til Team Danmarks vægttræningscenter i Aarhus løber et år af gangen, og udløber d. 31. august. Man skal løbende ansøge om forlængelse af medlemskab.

Direkte link til bestillingsformular

Åbningstider
Mandag - torsdag
kl. 07.30-21.45*

Fredag
kl. 07.30-19.45

Lørdag og søndag
kl. 08.00-17.15

* AARHUS UDØVERE har ikke adgang fra mandag til torsdag i tidsrummet 17.00 - 19.00 (Primetime) 

Kontrolleret adgang
For at få adgang til det nye styrketræningsrum, skal du have en personlig adgangsbrik. Den personlige adgangsbrik udleveres og administreres af Elite Idræt Aarhus. Du skal være TEAM DANMARK udøver, tilknyttet Aarhus Elite eller såkaldt "Aarhus-udøver" for at få udstedt en adgangsbrik. Alt betaling og registrering foregår online og ved hjælp af netbank.

Der gives normalt ikke personlige adgangsbrikker til udøvere under 17 år. Eliteudøvere mellem 15 og 17 år (talentudvikling) kan få adgang til lokalet, når de er sammen med og under ledelse af en ansvarlig og adgangsgodkendt træner.

Kontakt
Henvendelser, godkendelse og udstedelse af adgangsbrik sker hos koordinator i Idrættens Hus Vest, Atletion 2. sal ved Elite Idræt Aarhus kontor - telefon: 8940 4822.

Du vil blive opkrævet et depositum på 250 kr. for at få adgangsbrikken.

Medbring brikken til hver træning
Alle, der er i styrketrænings- og kredsløbsrummet skal være indehavere af en elektronisk brik. Du skal medbringe brikken hver gang, både for at kunne komme ind i styrketrænings- og kredsløbsrummet, og for at kunne fremvise den ved den regelmæssige kontrol. 

Glemt brik og misbrug
Hvis du har glemt brikken, må din fortsatte træning som udgangspunkt stoppes.

Hvis du træner i lokalerne uden at have fået udstedt en elektronisk brik, bortvises du og må omgående forlade lokalet.

Hvis du "udlåner" den til en anden person eller lukker ikke-godkendte personer ind i lokalet eller lignende, bliver du indberettet til TEAM DANMARK og din adgangsbrik inddrages første gang i 1 måned - efterfølgende gange i 6 måneder.

Træner du i "TD"-hold eller -samlinger skal du være ifølge en adgangsgodkendt træner, der er ansvarlig for, at alle de aktive i gruppen har det aftalte/godkendte niveau, da adgangsbrikken ellers kan blive annulleret.

Returnering af brik og depositum

Brik samt kontonummer fremsendes til eller afleveres fysisk på Eliteidræt Aahus´ kontor på Atletions 2. Sal, hvorefter depositummet på 250 kr. returneres.